Hoe werkt het

Hoe werkt het

Hoe werkt Auto Verpanden en Blijven Rijden?

Hoe werkt het

Als u vandaag nog over (contant) geld wilt beschikken bent u van harte welkom bij Autoverpandenblijvenrijden. U kunt bij ons terecht wanneer u een auto bezit met een minimale waarde vanaf €1.000,- Echter zonder maximum! U heeft bij ons de mogelijkheid uw auto te verpanden en de auto gewoon blijven rijden. Met behulp van gerenommeerde koerslijsten wordt er een waardebepaling van uw auto gemaakt. Het overeengekomen geldbedrag krijgt u direct contant of mee of wordt het middels een spoedoverboeking per bank aan u overgemaakt.

Verpanden of Sale & Leaseback

Bij het verpanden krijgt u tijdelijk de beschikking over een geldbedrag, als zekerheid levert u uw auto bij ons in (vuistpand).
Een pandbeleningsovereenkomst bij Autoverpandenblijvenrijden heeft een vastgestelde duur van 2 maanden (langere periode mogelijk via Sale & leaseback). Tijdens de looptijd kunt u uw goed(eren) bij ons ophalen tegen terugbetaling van de geleende geldsom + de pandbeleningsvergoeding (rente). Deze vergoeding bedraagt 4,5% per maand (volgens Pandhuiswet art.130 lid 1). Indien u uw auto niet op de afgesproken datum ophaalt vervalt uw recht terugkoop. Heeft u een langere periode geld nodig? In dat geval kunt u ook kiezen voor een Sale & leaseback oplossing. Indien u kiest voor een Sale & leaseback oplossing voor een auto/bedrijfswagen kunt u deze ook gewoon blijven rijden.

Hoe werkt het aanvragen?

1. Vul het gewenste bedrag en looptijd in.
2. Geef aan wat voor een goed(eren) u heeft.
3. Ontvang het afgesproken bedrag.
4. Na afloop ontvangt u uw goed(eren) weer terug

Vrijblijvende aanvraag

Vul nu het aanvraagformulier in en doe geheel vrijblijvend uw aanvraag.
U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.

Uiteraard bent u van harte welkom op ons bezoekadres voor een geheel vrijblijvend persoonlijk advies, één van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

auto verpanden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

Wat zijn de kosten?

De kosten die u betaalt, bestaan uit de kosten voor de stalling en de kosten die gemaakt worden op het gebied van de administratie. U beschikt dus direct over het afgesproken bedrag wanneer alles in orde is en betaalt na de afgesproken looptijd alleen deze kosten over het ontvangen bedrag. Wilt u direct aan de slag en binnen een dag uw geld ontvangen? Vult u dan direct het aanvraagformulier in. Heeft u vragen die niet beantwoord worden op onze website? Bel of mail dan direct, onze adviseurs helpen u graag verder op elk moment van de dag.

In vier stappen uw auto verpanden
én blijven rijden

Hoe werkt het? Als u uw wagen niet lange tijd kunt missen, kunt u bij ons heel goed terecht. Bij ons kunt u namelijk een auto verpanden en daarna blijven rijden in Almere. Heel veel mensen hebben reeds een lening bij ons afgesloten en dat is hen heel erg goed bevallen. Wij kunnen u ook helpen als uw wagen nog een minimale dagwaarde heeft van duizend euro. Wij bepalen aan de hand van actuele koerslijsten of uw wagen nog dit minimale bedrag waard is. Is dit het geval, dan kunt u van ons een bod verwachten. Het staat u uiteraard vrij om dit bod te weigeren.

Hoe werkt het

Menu