Verpanden van een auto bij een Pandhuis

Pandhuis

Verpanden van een auto bij een pandhuis

Het kan iedereen gebeuren. Een rekening die te lang is blijven liggen, een factuur die onverwacht op de mat valt of een wasmachine die kapot gaat. Onverwachte uitgaven kunnen zorgen voor een flinke deuk in het huishoudbudget. Maar wat nou als dat geld er helemaal niet is? Dan is een pandhuis een moderne, betrouwbare manier om toch snel aan geld te kunnen komen. De kans is namelijk groot dat u kapitaal genoeg heeft, maar dat dit kapitaal vast zit in uw bezittingen. U kunt hierbij denken aan:

 

  • Een auto
  • Vakantiewoning
  • Sieraden
  • Boot
  • Camper of caravan

 

Heeft u zulke bezittingen én heeft u u snel geld nodig? Dan bent u van harte welkom in ons (online)Pandhuis. Wilt u eerst weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen. Binnen één werkdag ontvangt u antwoord op uw aanvraag. U kunt uiteraard ook altijd mailen of bellen: Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

auto verpanden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

Het verpanden van een auto, kan dat bij een pandhuis?

Auto verpanden en Blijven Rijden maakt het belenen van een auto gemakkelijk. Ons pandhuis richt zich op álle automodellen die een waarde hebben van minstens € 1000 en we hanteren geen maximaal bedrag. De waarde van uw auto wordt vastgesteld aan de hand van gerenommeerde koerslijsten. U kiest eerst zelf hoeveel geld u nodig heeft en welke looptijd uw voorkeur heeft voor het verpanden van uw auto. Is alles in orde, dan leggen we u een overeenkomst voor die u kunt tekenen, zodat u dezelfde dag nog over uw geld kunt beschikken.

Geen verplichtingen na aanvraag

Bij ons pandhuis zit u nergens aan vast wanneer de overeenkomst nog niet getekend is. Heeft u de overeenkomst getekend en het geld ontvangen? Dan weet u bij Autoverpandenblijvenrijden.nl precies waar u aan toe bent, omdat u van ons eerst alle informatie krijgt die u nodig heeft. Dat is waarom wij hét pandhuis van Nederland zijn.

Pandhuis

Menu