Verpanding

Verpanding

Verpanding van uw auto, hoe werkt dat?

Uw auto verpanden, een snelle en betrouwbare oplossing.

Bij Autoverpandenblijvenrijden.nl kunnen wij u verschillende oplossingen aanbieden als u snel over geld wilt kunnen beschikken. Als u uw auto verpand levert u uw auto tijdelijk bij ons in (vuistpand) en krijgt u de beschikking over een geldbedrag. Wilt u de auto gewoon blijven rijden tijdens de verpandingsperiode dan is dat ook mogelijk. De verpanding wordt vastgelegd in pandbeleningsovereenkomst met een vastgestelde duur van 2 maanden (langere periode mogelijk via Sale & leaseback). Tijdens de looptijd kunt u uw auto bij ons ophalen tegen terugbetaling van de geleende geldsom + de pandbeleningsvergoeding (rente). Deze vergoeding bedraagt 4,5% per maand. Indien u uw auto niet op de afgesproken datum ophaalt vervalt uw recht terugkoop. Heeft u een langere periode geld nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een Sale & leaseback oplossing. Ook als u kiest voor een Sale & leaseback oplossing voor een auto/bedrijfswagen kunt u deze gewoon blijven rijden.

Welke auto’s kunt u verpanden?

U kunt bij ons terecht voor het verpanden van zowel personenautos als bedrijfwagens. De enige voorwaarde is dat de autoeen  minimale waarde heeft van €1.000,- De waarde wordt door onze medewerkers bepaald aan de hand van gerenomeerde koerslijsten. Nadat de waarde is vastgesteld ontvangt u van ons een voorstel en kunt u direct over het geldbedrag beschikken zodra u akkoord bent met het voorstel. De maximale looptijd van een verpanding is 2 maanden. Heeft u het geld een langere periode nodig dan kunt u gebruik maken van een Sale en Leaseback oplossing.

Sale & Leaseback oplossing vor auto’s

Wanneer u voor een langere periode geld nodig heeft en uw auto langer dan 2 maanden wilt verpanden, dan kan een sale en Leaseback de perfecte oplossing voor u zijn. In dat geval verkoopt u uw eigendom aan VandaagVerpanden en huurt het weer van ons terug. Het is zelfs mogelijk om de auto weer van ons terug te kopen middels een terugkoop optie in de Sale en Leaseback overeenkomst.

Hoe kunt u een verpanding of Sale& Leaseback aanvragen

Via onze website kunt u eenvoudig uw aanvraag doen. In de online aanvraag kunt u precies aangeven wat u wilt verpanden, welk bedrag u nodig heeft en hoe lang u het nodig heeft. Weet u nog niet zeker of u wel over wilt gaan tot verpanding?
Het is fijn om te weten dat een aanvraag voor verpanding of een Sale en Leaseback helemaal vrijblijvend is. Zolang er nog geen overeenkomst is getekend zit u dus nergens aan vast.

 

Hoe werkt het aanvragen?

1. Vul het gewenste bedrag en looptijd in.
2. Geef aan wat voor auto u heeft.
3. Ontvang het afgesproken bedrag.
4. Na afloop ontvangt u uw auto weer terug

Vrijblijvende aanvraag

Vul nu het aanvraagformulier  voor het verpanden van uw auto in en doe geheel vrijblijvend uw aanvraag.
U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.

Uiteraard bent u van harte welkom op ons bezoekadres voor een geheel vrijblijvend persoonlijk advies, één van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

auto verpanden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

De duur van de verpanding van uw voertuig

U kiest zelf hoelang de looptijd van de overeenkomst is. U kunt kiezen voor een aantal weken, maar u kunt de verpanding van uw voertuig ook maanden door laten lopen bij ons. Tijdens het aanvragen van de verpanding van uw voertuig voert u in welk bedrag u wilt ontvangen en hebben we gegevens nodig van uw voertuig. Dit is geheel vrijblijvend: totdat de overeenkomst door beide partijen getekend is, zit u namelijk nergens aan vast. En dat is een prettig idee wanneer u vooral op zoek bent naar informatie en de mogelijkheden rond de verpanding van uw auto.

Altijd duidelijkheid bij verpanding van uw voertuig

U wilt exact weten waar u aan toe bent? Dan bent u ook hierom bij ons aan het juiste adres. We stellen een overeenkomst op waarin precies staat welk bedrag u ontvangt, hoelang de looptijd van de overeenkomst is en tevens vertellen we u graag over de geringe kosten die verbonden zijn aan verpanding. Voorafgaand aan de verpandperiode krijgt u een RDW-vrijwaring. Dit betekent dat de kosten zoals de autoverzekering en wegenbelasting tijdelijk niet door u betaald hoeven worden. Pas na het einde van de looptijd komen deze kosten weer voor uw rekening.

Verpanding

Menu