Auto verpanden

Auto verpanden

Wilt u uw Auto verpanden?

U direct het geld wij tijdelijk uw onderpand.

Geldzorgen? Verpand tijdelijk uw auto, ontvang vandaag nog het geld en blijf de auto gewoon rijden. Soms kan het gebeuren dat u een bepaalde rekening moet betalen op het moment dat u even door uw geld heen bent. Dit hoeft niet te betekenen dat u daarom de rekening niet kunt afbetalen. U kunt namelijk bij ons geld ontvangen. Hoe? Door bij ons uw auto te verpanden. Wanneer u bij ons komt om uw auto te verpanden, ontvangt u direct het geld. U kunt ervoor kiezen om dit geld contant te ontvangen, maar u kunt ook kiezen voor een spoedoverschrijving via de bank. Zo kunt u dezelfde dag nog uw schulden aflossen.

Auto verpanden en toch blijven rijden!

Uw auto verpanden bij Autoverpandenblijvenrijden.nl heeft nog een belangrijk voordeel, u kunt namelijk uw auto blijven rijden gedurende de afgesproken termijn. Wilt u uw auto voor langere tijd verpanden? Dan is een Sale & Leaseback voor u de juiste oplossing. U kunt al een Sale & Leaseback afsluiten voor personen auto’s en bedrijfswagens met een minimale waarde vanaf €1.000,- Er is geen limiet aan de waarde van de auto gesteld. Tijdens de aanvraag procedure voor een Sale & Leaseback wordt er geen BKR toetsing gedaan. Zelfs met een negatieve BKR kunt u bij ons terecht voor een Sale & Leaseback voor uw personenauto of bedrijfswagen.

Een verpanding aanvragen

Wilt u een aanvraag doen om uw auto verpanden? Dat kan heel eenvoudig via het anvraagformulier op deze website. Laat ons weten wat u wilt verpanden en welk geldbedrag u nodig heeft. In het formulier kunt u ook aangeven hoe lang u wilt verpanden.  De duur van een verpanding of Sale en Leaseback kan variëren van 2 tot 12 maanden, waarbij verlenging in overleg mogelijk is. Als u eenmaal het aanvraag formulier ingevuld heeft krijgt u een bericht in beeld dat de aanvraag verzonden is. Nadat uw aanvraag verzonden is ontvangt binnen één werkdag antwoord met een voorstel in uw email.  Soms komt het voor dat een voorstel in uw Spam-box terecht komt, controleert u daarom regelmatig uw Spam-box. Mocht onze mail in uw Spam-box terechtkomen dan kunt u deze aanmerken alszijnde “Geen Spam” zodat volgende emails gewoon bij u aankomen.

Hoe werkt het aanvragen?

  1. Vul het gewenste bedrag en looptijd in.
  2. Geef aan welke auto u heeft
  3. Ontvang het afgesproken bedrag.
  4. Na afloop ontvangt u uw auto weer terug

Vrijblijvende aanvraag

Vul nu het aanvraagformulier in en doe geheel vrijblijvend uw aanvraag.
 U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.
Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons bezoekadres voor een geheel vrijblijvend persoonlijk advies, één van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

auto verpanden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

U kunt uw wagen gewoon blijven gebruiken

Wanneer u bij ons uw wagen komt verpanden, hoeft u deze niet bij ons achter te laten. Wij worden namelijk enkel en alleen op papier de nieuwe eigenaar. Als u dus de papieren heeft ingevuld en uw geld heeft ontvangen, kunt u gewoon weer in uw eigen wagen naar huis rijden. Heeft u nog vragen over onze diensten en / of mogelijkheden? Schroom dan vooral niet en neem even contact met een van onze mensen op. Wij staan u namelijk graag te woord.

Uw auto verpanden is heel eenvoudig

Wanneer u het aanvraagformulier elders op deze site invult, nemen wij uw aanvraag in behandeling. Wanneer uw wagen minder dan duizend euro waard is, kunnen wij u helaas niet helpen. Is uw wagen gelijk aan of meer dan dat waard, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Het staat u vrij om dit bod te weigeren, in dit stadium van het belenen zit u namelijk nog nergens aan vast. Wilt u weten hoeveel u bij ons kunt komen lenen wanneer u bij ons uw auto verpanden komt? Vul dan snel het aanvraagformulier in en wij zullen binnen een dag contact met u opnemen.

camper verpanden

Menu