Hoeveel geld heeft u nodig?

Direct geld
en toch blijven rijden 

binnen een dag is het geregeld

Bedrijfsbus verpanden en blijven rijden

Online aanvragen

Vul het gewenste bedrag en looptijd in u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Direct het ontvangen

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag

Auto blijven rijden

U kunt gewoon met de auto blijven rijden

Goed geregeld

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond

Doe hier uw aanvraag

geld lenen door uw bedrijfsbus te verpanden

verpand uw bedrijfsbus
en blijf ermee rijden

Klanttevredenheidscijfer

Verpand uw bedrijfsbus/bedrijfswagen

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check, zonder loonstrook en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij ons snel een geldbedrag lenen door uwbedrijfsbus/bedrijfswagen te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft.

Deze oplossing is voor vrijwel iedereen mogelijk, laagdrempelig en kan binnen een dag geregeld zijn. De spelregels zijn simpel, het bedrag dat u wilt lenen dient niet hoger te zijn dan de waarde van uw bedrijfsbus/bedrijfswagen. Er is geen limiet op het te lenen bedrag zolang deze niet hoger is dan de waarde van uw bedrijfsbus/bedrijfswagen.

Aanvragen gaat heel eenvoudig

U vult bij uw aanvraag in hoeveel geld u wilt lenen. U geeft aan wat het merk en type van uw auto is en hoe lang u uw bedrijfsbus/bedrijfswagen wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type bedrijfsbus/bedrijfswagen kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd.

U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw bedrijfsbus/bedrijfswagen te verpanden. Nadat onze medewerkers uw bedrijfsbus/bedrijfswagen hebben gecheckt, ontvangt u direct het geld.

Binnen een dag geregeld

Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij Autoverpandenblijvenrijden uw bedrijfsbus/bedrijfswagen verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft. BijAutoverpandenblijvenrijden  geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw bedrijfsbus/bedrijfswagen

Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart bij ons uw bedrijfsbus/bedrijfswagen verpanden en erin blijven rijden, of hem bij ons te stallen! Doe de aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over hoe u uw bedrijfsbus/bedrijfswagen kunt verpanden.

auto belenen Almere
Bel met ons

Bel met ons

055 3030 933

  Klanttevredenheid

  Gemiddeld een 8,7
  uit 5234 beoordelingen

  Bezoekadres

  Sleutelbloemstraat 59
  7322 AH - Apeldoorn

  Telefoonnummers

  Bel met onze klantenservice
  Tel. 055 3030 933

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur

  Openingstijden

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur

  Zon en feestdagen gesloten
  (wel bereikbaar via Whatsapp)

  Chat openen
  Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?