Bedrijfsbus verpanden

Bedrijfsbus verpanden

Bedrijfswagens verpanden

Wilt u uw bedrijfsbus verpanden? Dat is mogelijk!

Mocht u om de een of andere reden snel geld nodig hebben, maar geen mogelijkheden zien om dit even van vrienden of familie te lenen, dan kunt u bij ons een lening aanvragen. U kunt uw bedrijfsbus verpanden enblijven gebruiken tijdens de verpanding. Als uw bedrijfswagen minimaal duizend euro waard is, kunt u een verpanding aanvragen. Vult het aanvraagformulier op deze site in en ontvang binnen één werkdag een antwoord opuw aanvraag.

Auto verpanden en toch blijven rijden!

Uw bedrijfswagen verpanden bij Autoverpandenblijvenrijden.nl heeft een belangrijk voordeel, u kunt namelijk uw auto blijven rijden gedurende de afgesproken termijn.
Wilt u uw bedrijfswagen voor langere tijd verpanden? Dan is een Sale & Leaseback voor u de juiste oplossing. U kunt al een Sale & Leaseback afsluiten voor bedrijfswagens met een minimale waarde vanaf €1.000,- Er is geen limiet aan de waarde van de bedrijfswagen gesteld. Tijdens de aanvraag procedure voor een Sale & Leaseback wordt er geen BKR toetsing gedaan. Zelfs met een negatieve BKR kunt u bij ons terecht voor een Sale & Leaseback voor uw bedrijfswagen.

Een verpanding aanvragen

Wilt u een aanvraag doen om uw bedrijfswagen te verpanden? Dat kan heel eenvoudig via het anvraagformulier op deze website. Laat ons weten welke soort /merk bedrijfswagen u wilt verpanden en welk geldbedrag u nodig heeft. In het formulier kunt u ook aangeven hoe lang u wilt verpanden.  De duur van een verpanding of Sale en Leaseback kan variëren van 2 tot 12 maanden, waarbij verlenging in overleg mogelijk is. Als u eenmaal het aanvraag formulier ingevuld heeft krijgt u een bericht in beeld dat de aanvraag verzonden is. Nadat uw aanvraag verzonden is ontvangt binnen één werkdag antwoord met een voorstel in uw email.  Soms komt het voor dat een voorstel in uw Spam-box terecht komt, controleert u daarom regelmatig uw Spam-box. Mocht onze mail in uw Spam-box terechtkomen dan kunt u deze aanmerken alszijnde “Geen Spam” zodat volgende emails gewoon bij u aankomen.

Hoe werkt het aanvragen?

  1. Vul het gewenste bedrag en looptijd in.
  2. Geef aan welke bedrijfswagen u heeft
  3. Ontvang het afgesproken bedrag.
  4. Na afloop ontvangt u uw bedrijfswagen weer terug

Vrijblijvende aanvraag

Vul nu het aanvraagformulier in en doe geheel vrijblijvend uw aanvraag.
 U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.
Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons bezoekadres voor een geheel vrijblijvend persoonlijk advies, één van onze adviseurs helpt u dan graag verder.

bedrijfsbus verpanden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

Snel geld nodig? Kom uw bedrijfsbus verpanden!

Wanneer u uw bedrijfsbus verpanden wilt bij ons, moet deze een bepaalde waarde hebben. Wanneer wij u kunnen helpen, zullen wij u een bod uitbrengen. Het staat u vrij om dit bod te accepteren of om het af te wijzen. In dit stadium van het belenen bent u namelijk nog tot niets verplicht. Accepteert u het bod, dan nodigen wij u uit om een keer naar een van onze pandjeshuizen te komen. Hier zullen wij met u de papieren in orde maken. Wanneer dit achter de rug is, krijgt u het afgesproken bedrag contant in handen. Ook kunt u dit via een spoedoverschrijving via de bank ontvangen.

Wat als u uw lening heeft afbetaald?

Wanneer u uw lening heeft afbetaald, komt u weer naar ons pandjeshuis om de papieren in orde te maken. U wordt dan weer de eigenaar van uw bedrijfsbus. Heeft u nog vragen over onze gang van zaken? Wilt u meerdere voertuigen komen belenen? Wij staan voor u klaar om u te helpen. Neem vooral eens contact met ons op.

Bedrijfsbus verpanden

Menu