Hoeveel geld heeft u nodig?

Direct geld
en toch blijven rijden 

binnen een dag is het geregeld

Bedrijfsbus verpanden en blijven rijden

Online aanvragen

Vul het gewenste bedrag en looptijd in u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Direct het ontvangen

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag

Auto blijven rijden

U kunt gewoon met de auto blijven rijden

Goed geregeld

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond

Doe hier uw aanvraag

geld lenen door uw bedrijfsbus te verpanden

verpand uw bedrijfsbus
en blijf ermee rijden

Klanttevredenheidscijfer

Verpand uw bedrijfsbus/bedrijfswagen

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check, zonder loonstrook en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij ons snel een geldbedrag lenen door uwbedrijfsbus/bedrijfswagen te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft.

Deze oplossing is voor vrijwel iedereen mogelijk, laagdrempelig en kan binnen een dag geregeld zijn. De spelregels zijn simpel, het bedrag dat u wilt lenen dient niet hoger te zijn dan de waarde van uw bedrijfsbus/bedrijfswagen. Er is geen limiet op het te lenen bedrag zolang deze niet hoger is dan de waarde van uw bedrijfsbus/bedrijfswagen.

Aanvragen gaat heel eenvoudig

U vult bij uw aanvraag in hoeveel geld u wilt lenen. U geeft aan wat het merk en type van uw auto is en hoe lang u uw bedrijfsbus/bedrijfswagen wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type bedrijfsbus/bedrijfswagen kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd.

U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw bedrijfsbus/bedrijfswagen te verpanden. Nadat onze medewerkers uw bedrijfsbus/bedrijfswagen hebben gecheckt, ontvangt u direct het geld.

Binnen een dag geregeld

Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij Autoverpandenblijvenrijden uw bedrijfsbus/bedrijfswagen verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft. BijAutoverpandenblijvenrijden  geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw bedrijfsbus/bedrijfswagen

Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart bij ons uw bedrijfsbus/bedrijfswagen verpanden en erin blijven rijden, of hem bij ons te stallen! Doe de aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over hoe u uw bedrijfsbus/bedrijfswagen kunt verpanden.

auto belenen Almere
Bel met ons

Bel met ons

055 3030 933

  Klanttevredenheid

  Gemiddeld een 8,7
  uit 5234 beoordelingen

  Bezoekadres

  Gladsaxe 35
  7327 JZ Apeldoorn
  Nederland

  Telefoonnummers

  Bel met onze klantenservice
  Tel. 055 3030 933

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur

  Openingstijden

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur

  Zon en feestdagen gesloten
  (wel bereikbaar via Whatsapp)

  Chat openen
  Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?