Hoeveel geld heeft u nodig?

Direct geld
en toch blijven rijden 

binnen een dag is het geregeld

Camper verpanden en blijven rijden

Online aanvragen

Vul het gewenste bedrag en looptijd in u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Direct het ontvangen

Na aanvaarding ontvangt u direct het afgesproken bedrag

Auto blijven rijden

U kunt gewoon met de auto blijven rijden

Goed geregeld

Aan het eind van de looptijd betaald u het geld terug en alles is afgerond

Doe hier uw aanvraag

geld lenen door uw camper te verpanden

verpand uw camper
en blijf ermee rijden

Tevredenheidscijfer

Verpand uw auto

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check, zonder loonstrook en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt bij ons snel een geldbedrag lenen door uw camper te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft.

Deze oplossing is voor vrijwel iedereen mogelijk, laagdrempelig en kan binnen een dag geregeld zijn. De spelregels zijn simpel, het bedrag dat u wilt lenen dient niet hoger te zijn dan de waarde van uw camper. Er is geen limiet op het te lenen bedrag zolang deze niet hoger is dan de waarde van uw camper.

Aanvragen gaat heel eenvoudig

U vult bij uw aanvraag in hoeveel geld u wilt lenen. U geeft aan wat het merk en type van uw camper is en hoe lang u uw camper wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type camper kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd.

U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw camper te verpanden. Nadat onze medewerkers uw camper hebben gecheckt, ontvangt u direct het geld.

Binnen een dag geregeld

Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij Autoverpandenblijvenrijden uw camper verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft. Bij Autoverpandenblijvenrijden  geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw onderpand.

Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat wij discreet te werk gaan. U kunt met een gerust hart bij ons uw camper verpanden en erin blijven rijden, of hem bij ons te stallen! Doe de aanvraag of neem contact met ons op voor vragen over hoe u uw camper kunt verpanden.

auto belenen Almere
Bel met ons

Bel met ons

055 3030 933

  Klanttevredenheid

  Gemiddeld een 8,7
  uit 5234 beoordelingen

  Bezoekadres

  Sleutelbloemstraat 59
  7322 AH - Apeldoorn

  Telefoonnummers

  Bel met onze klantenservice
  Tel. 055 3030 933

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur

  Openingstijden

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur

  Zon en feestdagen gesloten
  (wel bereikbaar via Whatsapp)

  Chat openen
  Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?