Hoeveel geld heeft u nodig?

Direct geld
en toch blijven rijden 

Binnen 24 uur geld bij een auto belenen

Auto belenen

Het komt soms net zo uit dat u een hoge rekening moet betalen, maar dat u op het moment even niet voldoende geld op uw rekening heeft staan. U wilt natuurlijk graag snel betalen om hogere kosten te voorkomen. Mocht u geen geld kunnen vinden, dan kunt u bij ons uw auto komen belenen. Wij kunnen uw wagen namelijk verpanden wanneer deze nog minimaal duizend euro waard is. Mocht u uw wagen niet zomaar kunnen missen, dan hebben wij goed nieuws voor u; wij hoeven uw auto namelijk niet in te nemen. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw auto op het moment dat u bij ons een lening afsluit.

Auto belenen

Hoe wilt u uw geld ontvangen?

 

Auto belenen? Als de papieren eenmaal in orde zijn, gaan wij over tot het uitkeren van uw geld. U kunt ervoor kiezen om dit contant te ontvangen, maar wij kunnen ook een spoedoverschrijving via de bank doen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Schroom dan vooral niet en leg even contact met ons. U vindt ons telefoonnummer elders op deze site.

U kunt bij ons uw auto belenen en hem daarna weer mee naar huis nemen

 

Het komt soms net zo uit dat u een hoge rekening moet betalen, maar dat u op het moment even niet voldoende geld op uw rekening heeft staan. U wilt natuurlijk graag snel betalen om hogere kosten te voorkomen. Mocht u geen geld kunnen vinden, dan kunt u bij ons uw auto komen belenen. Wij kunnen uw wagen namelijk verpanden wanneer deze nog minimaal duizend euro waard is. Mocht u uw wagen niet zomaar kunnen missen, dan hebben wij goed nieuws voor u; wij hoeven uw auto namelijk niet in te nemen. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw auto op het moment dat u bij ons een lening afsluit.

Auto belenen?

Ontvang vrijblijvend een voorstel

3

Wat kunt u verpanden?

Personenauto’s
auto belenen

Bedrijfswagens

auto belenen

Campers

Oldtimers

auto belenen Almere
Bel met ons

Bel met ons

055 3030 933

  Klanttevredenheid

  Gemiddeld een 8,7
  uit 5234 beoordelingen

  Bezoekadres

  Gladsaxe 35
  7327 JZ Apeldoorn
  Nederland

  Telefoonnummers

  Bel met onze klantenservice
  Tel. 055 3030 933

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur

  Openingstijden

  Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 uur
  Zat van 09:00 tot 16:00 uur

  Zon en feestdagen gesloten
  (wel bereikbaar via Whatsapp)

  Chat openen
  Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?